ZA-ZO 08-09/06/2024 doe ik weer mee met de Open Ateliers Duinoord. Deze keer heb ik een schitterende plek om mijn werk te exposeren bij MATH Architecten – Laan van Meerdervoort 183, maar let op, de ingang is via hun achtertuin aan stadspark Sunny Court. Als je het park binnenkomt, rechtsaf – volg de wegbewijzering.

Dit jaar doen er 41 kunstenaars mee, met veel verschillende kunst disciplines. Stippel van te voren een route uit of laat je onderweg verrassen. De gebruikelijke overzichtstentoonstelling start op maandag 20 mei en loopt t/m dinsdag 11 juni. Deze vindt plaats bij Makelaardij/ Art Gallery Koenders in de Reinkenstraat 164/hoek 2e Schuytstraat. De overzichtstentoonstelling is te bezoeken tijdens kantoordagen en -uren, en is natuurlijk ook geopend tijdens het Open Ateliers weekend.

viltflexplek math architecten open ateliers duinoord Den Haag expositie