ZO 12/05/2024 van 11-17 uur biedt Viltflexplek haar cursisten een podium. In de afgelopen jaren is er zoveel en zulk gevarieerd werk gemaakt. Af en toe werd er over gesproken en nu gaan we het echt doen: exposeren! Op moederdag kan je in mijn atelier het werk komen bekijken, voelen, hier en daar iets kopen, de makers spreken en wellicht zelf iets kleins vilten.

We gaan er een gezellige dag van maken met hapjes en drankjes voor groot en klein. Fijn als je van te voren laat weten als je komt – stuur een appje/sms naar 06 2031 2899

Mercuriusweg 1 in de Binckhorst in Den Haag -de voormalige Smart-auto-showroom- op de hoek met de Uranusstraat. Parkeren kan letterlijk voor m’n deur, rijd voorzichtig de oprit op, en pas op voor de pijlers.

workshop cursisten viltflexplek den haag Mercuriusweg 1

Klik hieronder voor informatie over bereikbaarheid

VILTFLEXPLEK_LOCATIE

Op de foto van links naar rechts werk van: Joke Tuinman | Margret Edens | Wil van der Meer