DI 13/02/2024   Hartje 3D-prikvilten
Een hartje prikken voor jezelf of …. Vorig jaar voor het eerst tijdens de expositie in Wateringen, nu in het atelier van De Kust van 19:30 – 21:30 uur. Ik vind het wel een mooie traditie. Een eenvoudige manier om kennis te maken met het 3D-prikvilten. En ook als je het weleens eerder hebt gedaan, ga je nieuwe technieken leren. Prik er lustig op los en voor je het weet ben je alles om je heen vergeten en alleen nog geconcentreerd bezig met je viltwerkje.

WANNEER  |  DI 13/02 Valentijnsdag  |  19.30 – 21.30
WAAR  |  De Kust, Goudenregenstraat 34E, 2565EX  Den Haag | gratis parkeren
KOSTEN  |  € 39,- inclusief viltmateriaal en wat lekkers bij de koffie/thee
AANMELDEN  |  Via jetkruijt@gmail.com

Je ontvangt een routebeschrijving wanneer je deelneemt

Jet Kruijt is een creatieve duizendpoot, maker van monoprint (@Zeevanpapier) en een enorme strandliefhebber. In haar atelier, De Kust, nodigt zij jou, gastdocenten (en zichzelf) uit om lekker te vertragen en in het moment te zijn. (@de.kust.denhaag)