WO 27 en DO 28/03/2024   Een tweedaagse labyrint vilten

Het vilten labyrint heb ik enige jaren geleden ontwikkeld in samenwerking met Marion Kuiperi van Ruimte voor Rituelen. Zij ‘tekent’ grote labyrinten op het strand bij Den Haag, waar je in kan lopen en ze geeft workshops met houten vingerlabyrinten. Dit laatste was aanleiding voor mij om een warm en zacht vingerlabyrint te vilten.

Het labyrint is zo gevilt dat het niet alleen mooi is om te zien, maar dat je ook met je ogen dicht, met je vinger het pad kan volgen. Wist je trouwens dat je in een labyrint nooit kan verdwalen? Dit in tegenstelling tot een doolhof.

Je kan het labyrint om een schildersdoek spannen en omkaderen met een baklijst – 40x40cm. Of het als een mooie lap ergens neerleggen of in je handen nemen en met je vingers het labyrint lopen.

Wil je een labyrint lopen, dan kan dat in de Paleistuin in Den Haag, daar is een klassiek labyrint aangelegd. In wijkpark Kortenbos kan je een Chartres labyrintlopen. Op begraafplaats Westduin is een hartlabyrint aangelegd, dat ook vrij te bezoeken is. Meer informatie vind je op de website Ruimte voor Rituelen

Er is een boek over labyrinten verschenen: Wegwijs in het labyrint, waar 14 labyrintwerkers aan hebben meegewerkt. Dit kan je bij mij inzien en eventueel kopen – als ik ze op voorraad heb.

WANNEER  |  WO 27 en DO 28/03/2024  |  10.00 – 16.00 uur
KOSTEN  |  Begeleiding bij het vilten € 150,-  je bent ongeveer twee dagen bezig.
Materiaalkosten voor het vilten € 20,-; exclusief schildersdoek en baklijst. Je mag ook je eigen wol meenemen. Ik stuur je dan een paklijst.
Er is koffie/thee met koekjes en cup-a-soup. Neem zelf een lunch mee.
Na aanmelding ontvang je een bevestiging en factuur. Zodra het bedrag is overgemaakt sta je definitief ingeschreven. Je kan me natuurlijk ook bellen of mailen wanneer je vragen hebt.