DI 23/01 en 20/02 ben ik te gast in het schitterende atelier van Jet Kruijt van De Kust in Den Haag, waar ik beide avonden een workshop 3D prikvilten geef. Doe je mee? Een avondje heerlijk ontspannen en je hoofd leegmaken.

De eerste bloembolletjes die in de natuur uitkomen zijn al gesignaleerd. Een teken dat de dagen weer langer worden. Tijdens de nu nog donkere avonden gaan we  aan de slag met schitterende kleuren wol om zelf een bloembolletje tot bloei te laten komen.

Wat houdt de workshop in?
De workshopavond is een kennismaking met het prikvilten. Je hebt al snel een mooi resultaat. Ook wanneer je enige ervaring hebt leer je nieuwe handigheidjes. Hiermee heb je een basis gelegd om zelf eventueel verder te experimenteren wanneer je de smaak te pakken hebt.

WANNEER |  Dinsdagavond 23/01 [VOL] en 20/02/2024 van 19:30 – 22:00  |  vanaf 19:15 inloop
KOSTEN  |  EUR 39,- inclusief materiaal, drinken en lekkers
WAAR  |  De Kust, Goudenregenstraat 34E, 2565EX  Den Haag  |  gratis parkeren
Je ontvangt een routebeschrijving wanneer je deelneemt

Jet Kruijt is een creatieve duizendpoot, maker van monoprint (@Zeevanpapier) en een enorme strandliefhebber. In haar atelier, De Kust, nodigt zij jou, gastdocenten (en zichzelf) uit om lekker te vertragen en in het moment te zijn. (@de.kust.denhaag)

Aanmelden via jetkruijt@gmail.com