DO 18/04/2024

  • Welke directeur/manager/ondernemer geeft zijn of haar secretaresse(s) een viltworkshop op secretaressedag?
  • En ook ben je als zzp’er welkom om mee te doen als jij al je secretaresse taken zelf uitvoert.
  • Zelf ben ik jarenlang secretaresse geweest en heb af en toe een mooi boeket bloemen gekregen op secretaressedag. Ik kan me de discussies herinneren dat ‘anderen’ het maar vreemd vonden dat wij als secretaresses in het zonnetje werden gezet. Zij werkten toch ook hard? De andere kant van het verhaal was dat wij de indruk hadden dat zij dachten dat wij alles wel even tussendoor deden en ons werk niet echt als een vak werd beschouwd. Pas als we (onverwacht) een keer afwezig waren bleek onze bijdrage in het geheel.

In 1989 op de derde donderdag in april werd secretaressedag voor het eerst in Nederland geïntroduceerd -vanuit Amerika- om stil te staan bij de toegevoegde waarde voor de organisatie en om het imago van het secretaressevak te verbeteren.

Kei natvilten secretaressedag 2024 Den Haag

WAT  |  We gaan een kleine kei vilten – ongeveer A4-formaat, want … je bent een kei in je vak!
WANNEER  |  DO 18 april  | ’s ochtends van 10-12 uur of ’s middags van 13.30-15.30 uur
WAAR  |  Atelier VILTflexplek – Mercuriusweg 1 – Binckhorst Den Haag
KOSTEN  |  €35,- (excl BTW)  Inclusief viltmateriaal en K/T met wat lekkers
INFORMATIE  |  Wil je meer weten, of alvast reserveren, mail/app/bel me dan – www.viltflexplek.nl/contact