VR 16 – ZO 18/08/2024   Na twee succesvolle jaren ook dit jaar weer een zomer 3-daagse, waarin je begeleiding krijgt bij het ontwerp en de techniek van datgene wat je wilt gaan maken. Op zaterdagochtend gaat iedereen aan de slag met eenzelfde opdracht, waarin allerlei technieken verstopt zitten, die je later weer voor iets anders kan benutten. Reacties op de vorige 3-daagse: ontspannen, gezellig, heerlijke lunches, veel geleerd.

We beginnen met een korte rondleiding en kennismaking, inventariseren wat ieders wensen zijn, een viltplan opstellen en aan de slag. Je kan in je eigen tempo werken, het is nooit te snel of te langzaam. Misschien ga je met één groot werkstuk naar huis, misschien met meerdere kleine. De zaterdag starten we met een kleine uitdagende oefening, waarbij ieder dezelfde opdracht krijgt met dezelfde hoeveelheid wol. Laat je inspireren en zie wat er ontstaat gedurende de drie-daagse. Tijd voor jezelf om ongestoord te werken en jezelf te verbazen.

Nog even geen idee wat te maken? Genoeg inspiratie in het atelier en wat dacht je van een boekomslag | tas | laptophoes | theemuts | bloempot | lampekap | sloffen | wandkleed | labyrint | kunstobject | …

Haagsche vilt 3 daagse

WANNEER  |  VR 16 – ZO 18/08/2024  |  10.00 – 16.00 uur – daarna kan je eventueel nog doorwerken.
WAAR  |  Atelier VILTflexplek – Mercuriusweg 1 – Binckhorst Den Haag
KOSTEN  |  € 295,- exclusief viltmaterialen, inclusief iedere dag koffie/thee met wat lekkers en een vegetarische lunch.
Maximaal 6 deelnemers. Enige viltervaring is wel fijn, maar geen vereiste.
AANMELDING  |  Na aanmelding ontvang je een bevestiging en factuur. Zodra het bedrag is overgemaakt sta je definitief ingeschreven.
OVERLEG  |  Vooraf kan je, indien je dat prettig vindt, overleggen wat je wilt maken en wat je daarvoor nodig hebt.

Kom je van ver en wil je overnachten op loopafstand neem dan een kijkje op de website van het Teleport Hotel. Beneden in het hotel zit Veggiesaurus waar je kan genieten van geweldige street food, heerlijke curry’s, en ze hebben een breed assortiment Naan brood. Wij hebben voorgeproefd en het was heerlijk. Reserveer als je zeker wil zijn van een plek. Je kan natuurlijk ook naar McDonalds gaan, die zit nog dichterbij. Of je gaat Den Haag verkennen …