Op dinsdag 24 oktober ben ik te gast in het schitterende atelier van Jet Kruijt van De Kust in Den Haag, waar ik een cursus paddenstoelen prikvilten geef. Doe je mee? Een avondje heerlijk ontspannen en je hoofd leegmaken. Aan de slag met schitterende kleuren wol.

Wat houdt de workshop in?
De cursus is een kennismaking met het prikvilten. Je hebt al snel een mooi resultaat. Ook wanneer je enige ervaring hebt leer je nieuwe handigheidjes. Hiermee heb je een basis gelegd om zelf eventueel verder te gaan experimenteren wanneer je de smaak te pakken hebt.

Wanneer is het?
Dinsdagavond 24/10/2023 van 19:30 – 22:00  |  vanaf 19:15 inloop

Hoeveel kost het?
EUR 39,- inclusief materiaal, drinken en lekkers

Waar is het?
De Kust
Goudenregenstraat 34E, 2565EX  Den Haag
Je ontvangt een routebeschrijving wanneer je deelneemt

Jet Kruijt is een creatieve duizendpoot, maker van monoprint (@Zeevanpapier) en een enorme strandliefhebber. In haar atelier, De Kust, nodigt zij jou, gastdocenten (en zichzelf) uit om lekker te vertragen en in het moment te zijn. (@de.kust.denhaag)

Aanmelden via jetkruijt@gmail.com