Het vilten labyrint heb ik enige jaren geleden ontwikkeld in samenwerking met Marion Kuiperi van Ruimte voor Rituelen. Zij ‘tekent’ grote labyrinten op het strand bij Den Haag, waar je in kan lopen en ze geeft workshops met houten vingerlabyrinten. Dit laatste was aanleiding voor mij om een warm en zacht vingerlabyrint te vilten.

Het labyrint is zo gevilt dat het niet alleen mooi is om te zien, maar dat je ook met je ogen dicht, met je vinger het pad kan volgen. Wist je trouwens dat je in een labyrint nooit kan verdwalen? Dit in tegenstelling tot een doolhof.

Wil je een labyrint lopen, dan kan dat in de Paleistuin in Den Haag, daar is een klassiek labyrint aangelegd. In wijkpark Kortenbos kan je een Chartres labyrintlopen. Op begraafplaats Westduin is een hartlabyrint aangelegd, dat ook vrij te bezoeken is. Meer informatie vind je op de website Ruimte voor Rituelen

Er is een boek over labyrinten verschenen: Wegwijs in het labyrint, waar 14 labyrintwerkers aan hebben meegewerkt. Dit kan je bij mij inzien en eventueel kopen – als ik ze op voorraad heb.

Het labyrint in een baklijst van 40x40cm kost € 375,- Wil je zelf een labyrint maken vraag dan naar de mogelijkheden. Je kan me bellen, appen of mailen.