1e VR 11 – ZO 13 AUGUSTUS 2023
2e DO 17 – ZA 19 AUGUSTUS 2023

De zomer-3-daagse van vorig jaar was zo’n succes dat ik het weer organiseer. Drie dagen aaneen je onderdompelen in het vilten. Graag laat ik je zien en ervaren hoe je een werkstuk net dat beetje meer kan geven. Hoe je mogelijkheden leert zien als je het even niet meer weet hoe je verder moet. Vilt is zo’n dankbaar materiaal, je kan het vormen en kneden net zo lang tot je tevreden bent over het eindresultaat. Zie ook mijn bijdrage aan het boek “Wereldwijde kleuren van vilt”.

We beginnen met een korte rondleiding en kennismaking, inventariseren wat ieders wensen zijn, een viltplan opstellen en aan de slag. Je kan in je eigen tempo werken, het is nooit te snel of te langzaam. Misschien ga je met één groot werkstuk naar huis, misschien met meerdere kleine. De zaterdag starten we met een kleine uitdagende oefening, waarbij ieder dezelfde opdracht krijgt met dezelfde hoeveelheid wol. Laat je inspireren en zie wat er ontstaat gedurende de drie-daagse. Tijd voor jezelf om ongestoord te werken en jezelf te verbazen.

Nog even geen idee wat te maken? Genoeg inspiratie in het atelier en wat dacht je van een boekomslag | tas | laptophoes | theemuts | bloempot | lampekap | sloffen | wandkleed | labyrint | kunstobject | …

Alle dagen van 10.00 – 16.00 uur – daarna kan je nog doorwerken.
Kosten € 295,- exclusief viltmaterialen, inclusief iedere dag koffie/thee met wat lekkers en een vegetarische lunch.

Maximaal 5 deelnemers [er is nog één plek voor de eerste driedaagse]. Enige viltervaring is wel fijn, maar geen vereiste.

Vind je drie dagen te lang, dan kan je in overleg ook 1 of 2 dagen meedoen.

Na aanmelding ontvang je een bevestiging en factuur. Zodra het bedrag is overgemaakt sta je definitief ingeschreven.

Kom je van ver en wil je overnachten op loopafstand neem dan een kijkje op de website van het Teleport Hotel. Beneden in het hotel zit Veggiesaurus waar je kan genieten van geweldige street food, heerlijke curry’s, en ze hebben een breed assortiment Naan brood. Wij hebben voorgeproefd en het was heerlijk. Reserveer als je zeker wil zijn van een plek. Je kan natuurlijk ook naar McDonalds gaan, die zit nog dichterbij. Of je gaat Den Haag verkennen …