Ook in 2023 workshops, masterclasses en cursussen. Na de succesvolle zomer- en herfst-driedaagse van vorig jaar gaat hier ook een vervolg op komen. Houd de nieuwsbrief in de gaten. De viltflexplekken zijn ruim opgezet, de locatie is hoog en goed geventileerd; neem een warme trui of sjaal mee voor de koudere dagen.

Het belangrijkste vind ik nog steeds dat je je oplaadt met al is het maar een uurtje vilten. Even uit je hoofd, alle andere dingen een moment parkeren en er daarna fris weer tegenaan kunnen. Een vitamine-dosis, om je fit te houden.

Verder bied ik de mogelijkheid om met Zoom je vragen op viltgebied te beantwoorden. Wil je iets maken maar weet je niet hoe je het aan moet pakken of ben je ergens blijven steken en wil je graag advies hoe verder te gaan dan kan een Zoom-sessie uitkomst bieden.

Kijk voor de tarieven in het atelier en voor Zoom-afspraken bij workshops/strippenkaart. Stuur een e-mail, sms of whatsapp-bericht om je aan te melden. Wil je telefonisch overleggen dan kan dat ook.

Ik hoop je te zien op een Viltflexplek of je te ontmoeten via een Zoom-afspraak om nieuwe energie op te doen en heerlijk te werken met je handen en natuurlijke materialen.

Nu ik tijd over heb –nou ja, een creatieve geest heeft nooit tijd over– ben ik bezig DIY-pakketjes samen te stellen met een instructiefilmpje voor kinderen van de basisschoolleeftijd en voor alle ‘grote mensen’ die eens kennis willen maken met het vilten. Laat het me weten als je een pakketje wilt reserveren. Wordt vervolgd.