VR 12 – ZO 14 AUGUSTUS 2022

Drie dagen aaneen je onderdompelen in het vilten. Gewoon in mijn atelier, nou ja gewoon, met uitzicht over het park de Verademing, de lavendel heerlijk geurend, met daartussen wat verdwaalde graan waan je je bijna in Frankrijk. En de reistijd is te overzien – afhankelijk waar je vandaan komt natuurlijk.

Graag laat ik je zien en ervaren hoe je een werkstuk net dat beetje meer kan geven. Hoe je mogelijkheden leert zien als je het even niet meer weet hoe je verder moet. Vilt is zo’n dankbaar materiaal, je kan het vormen en kneden net zo lang tot je tevreden bent over het eindresultaat. Zie ook mijn bijdrage aan het boek “Wereldwijde kleuren van vilt”.

We beginnen met een korte rondleiding en kennismaking, inventariseren wat ieders wensen zijn, een viltplan opstellen en aan de slag. Je kan in je eigen tempo werken, het is nooit te snel of te langzaam. Misschien ga je met één groot werkstuk naar huis, misschien met meerdere kleine. Laat je inspireren en zie wat er ontstaat gedurende de drie-daagse. Tijd voor jezelf om ongestoord te werken en jezelf te verbazen.

Nog even geen idee wat te maken? Genoeg inspiratie in het atelier en wat dacht je van een boekomslag | tas | laptophoes | theemuts | bloempot | lampekap | sloffen | wandkleed | labyrint | kunstobject | …

Alle dagen van 10.00 – 16.00 uur – daarna kan je nog doorwerken.
Kosten € 275,- exclusief viltmaterialen, inclusief iedere dag koffie/thee/koekjes/cup-a-soup en een vegetarische lunch.

Maximaal 6 deelnemers. Enige viltervaring is wel fijn, maar geen vereiste.

Vind je drie dagen te lang, dan kan je in overleg ook 1 of 2 dagen meedoen.

Na aanmelding ontvang je een bevestiging en factuur. Zodra het bedrag is overgemaakt sta je definitief ingeschreven.

Kom je van ver neem dan een kijkje op de volgende twee websites voor een overnachting op loopafstand.
https://www.bedandbreakfast.nl/en/a/74518/bangerter-s-bed-breakfast/
https://bent-51.nl

Wil je een kamer delen met een andere cursist, dan kan ik jullie met elkaar in contact brengen.
Er is overdag tot 18.00 uur gratis parkeergelegenheid in de buurt van het atelier. Mijn atelier ligt vlak achter de Weimarstraat met gezellige cafés en eettentjes. Het strand is op 2 km afstand goed bereikbaar om je zinnen te verzetten, lekker uit te waaien of te genieten van de zonsondergang vanuit een strandtent – mits het helder genoeg is;-)