Vilt is van zichzelf al duurzaam maar vilt je een theemuts van schapenwol dan is je voetafdruk nog kleiner – waxinelichtjes heb je niet meer nodig en die thermoskan met plastic dop en omhulsel die aan vervanging toe is hoeft ook niet aangeschaft. Bovendien staat het gezellig op tafel. Tijdens een expositie kreeg ik verschillende keren de reactie: oh ja, zoals vroeger bij mijn opa en oma thuis …

Op vrijdag 13 mei kan je aan de slag. Neem je eigen theepot mee, zodat je de mal daarop af kan stemmen en je zeker weet dat het past. De theemuts heeft een dubbele wand, zodat het goed isoleert. Mijn prototype heeft een vrij sobere uitstraling, maar je kan het versieren tijdens het leggen of er later nog onderdelen op prikken.

Wel fijn als je enige viltervaring hebt.

Vrijdag 13 mei 2022
10.00 – 17.00 uur – inloop vanaf half tien
Kosten € 95,-

Er is koffie/thee met koekjes en cup-a-soup. Neem zelf een lunch mee.

Na aanmelding ontvang je een bevestiging en factuur. Zodra het bedrag is overgemaakt sta je definitief ingeschreven en ontvang je een materialenlijst – eventueel kan je ook wol bij mij kopen.