Helaas konden wij kunstenaars die de masterclass volgden in Museum de Lakenhal in Leiden ons werk daar niet exposeren tijdens het Textielfestival 2021. Dat was o.a. de aanleiding om een boekwerkje te maken waarin alle deelnemende kunstenaars -ook uit de andere groep- zich kunnen presenteren; een enkeling kon helaas niet meedoen. Het is heel gevarieerd werk onder de gezamenlijke noemer van textiel. Je kunt het hier bekijken.

De vormgeving heb ik gedaan vanuit mijn grafische achtergrond en mijn ontwerpbureau Zenzovoort.

Museum De Lakenhal heeft een film gemaakt van ons werk. Dit samen met het expositieboekje geeft een goed beeld van ons werk, ook al is het toch anders dan wanneer je het in het echt ziet en misschien even mag aanraken en voelen. Wil je een kunstwerk toch nog heel graag van dichtbij bekijken, neem dan contact op met de betreffende kunstenaar; ik ga er vanuit dat de meesten daar voor open staan. Ik zou het heel leuk vinden!