Op zaterdag één keer per maand, voor beginners en gevorderden.

Als beginner ga je stapsgewijs verschillende technieken leren en toepassen op items die je graag wilt maken. Genoeg inspiratie in het atelier – werkstukken en boeken. Ik maak gebruik van strijkkrukken, waarmee je leert een goede zithouding aan te nemen en je je spieren zoveel mogelijk ontspant. Ook dat hoort erbij.

Ben je een gevorderd vilter dan ga ik met je kijken wat je doel is. Technieken bijschaven, nieuwe technieken leren, bepaalde items die je wilt vilten, enzovoort. Het belangrijkste vind ik dat je plezier hebt in het vilten en heerlijk ontspannen en voldaan naar huis gaat.

Een halfjaarcurus bestaat uit vijf lessen van 10 – 16 uur.
Kosten € 275

Een jaarcursus bestaat uit tien lessen van 10 – 16 uur.
Kosten € 520

De lessen vinden één keer per maand plaats. Je kan starten in de maand die jou het beste uitkomt en vervolgens in aaneensluitende data vijf of tien keer komen vilten. Vanaf maart 2021 is er weer plek.

Wil je eerst een zaterdag meedraaien om te kijken of het iets voor je is, dan betaal je  € 65 voor deze dag. Besluit je op de dag zelf de (half-)jaarcursus te volgen, en er is nog plek, dan telt deze dag mee als eerste in de serie van 5 of 10 en betaal je omgerekend respectievelijk € 55 of € 52 voor deze kennismakingsdag.

Zaterdagdata 2021  17/04 (vol), 22/05, 26/06, 10/07, 18/09, 16/10, 13/11 en 18/12/2021

Materiaal om mee te vilten dien je zelf mee te nemen. Ik heb een beperkte voorraad wol; daar kan je zo nodig iets van kopen voor gebruik ter plaatse. Heb je nog nooit gevilt, dan hoef je de eerste lesdag niets mee te nemen.

Er is koffie/thee met koekjes en cup-a-soup.

Aantal deelnemers maximaal zes.

Na aanmelding ontvang je een bevestiging en factuur. Zodra het bedrag is overgemaakt sta je definitief ingeschreven.

OPTIONEEL in overleg maximaal één les op een andere datum te plannen, mocht je een keer verhinderd zijn.

Mocht vanwege covid een ingeplande workshop niet door kunnen gaan, dan prikken we een andere datum in overleg.