De viltitems op deze website zijn ter inspiratie om zelf iets te maken op een Viltflexplek. Sommige items zijn te koop. Ook kan ik iets op maat voor je ontwerpen en binnenkort heb ik DIY-pakketten. Informeer naar de mogelijkheden.

Sinds begin 2012 heb ik atelierruimte. Het begon bij interieur- en kadowinkel ‘de Opkikker’; de geprikte kikker is nog steeds mijn mascotte.  Sinds mei 2019 heb ik een ruimte aan de Gaslaan 175 in Den Haag; met wijds uitzicht op het wijk-/sportpark De Verademing. Er staat veel divers werk dat je zeker zal inspireren. En met een kopje koffie of thee en bladerend door één van de vele viltboeken wil je direct aan de slag!

Ik geef workshops doorlopend op de maandag- en donderdagmiddag, en in de even weken op dinsdagavond, (half-) jaarcursussen eens in de maand op zaterdag en je kan bij mij terecht voor een bedrijfsuitje, verjaardagspartijtje, vriendinnen-(mid)dagje-uit. Ook ga ik met m’n grote oranje workshoptas naar de kinderopvang en verzorgingshuizen. Verder exposeer ik en maak werk (op maat) voor de verkoop.

Zo een paar reacties van vilters: “heb het altijd al een keer willen proberen”, “eindelijk weer tot rust gekomen na een drukke werkweek”, “heerlijk, werken met m’n handen en natuurlijke materialen”, “voel me weer helemaal opgeladen”, “zo inspirerend dit atelier”, “nooit verwacht dat ik zoiets zou kunnen maken”, “hoe vaker ik kom, hoe meer ik van m’n ingesleten paden afwijk – heerlijk”.

Je kunt gebruik maken van de viltflexplekken, op een moment dat het jou uitkomt. Wel even van te voren bellen of mailen. Ik kan ook naar jou toekomen. Meer over tijdstippen en tarieven op de pagina Strippenkaart.

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang een paar keer per jaar actuele informatie over workshops en exposities en doe er inspiratie op.
Word vriend op FaceBook.com/viltflexplek, volg recente ontwikkelingen, workshopdata, nieuw werk, viltexperimenten.