Bewust Den Haag organiseert elk jaar de Talk Earth To Me-exposities. Dat levert altijd kunst op waarmee aangesloten kunstenaars prikkelen tot het maken van bewuste duurzame keuzes. Deze keer doe ik ook weer mee.

Twee zalen vol met de mooiste kunstzinnige cadeautjes. Drie weken lang in het schitterende pand de Annagalerie, Korte Vijverberg 2, met uitzicht op de Hofvijver, van donderdag 28 oktober tot en met zondag 14 november 2021 van 12-18 uur elke donderdag t/m zondag. Zelf ben ik er op de zondagen en ook af en toe op andere dagen: bel, app of mail me als je zeker wilt weten of ik er ben. Ik vind het leuk je te ontmoeten en mijn werk toe te lichten.

In dit bijzondere jaar leggen we graag de focus op het kleine – met prijzen van 15 tot 250 euro – waardoor er onder onze handen een prachtige collectie cadeaus voor de decembermaand groeit. Uniek, bijzonder, wakkerschuddend of betoverend … zeker weten dat je geraakt wordt.

De andere deelnemende kunstenaars zijn: Carol Greenshields, Gabriella van der Linden, Hans Swaep, Iris Luhrman, Marie Lisette Derks en Mariska Mallee

www.bewustdenhaag.nl
www.facebook.com/talkearthtome