Bewust Den Haag organiseert elk jaar de Talk Earth To Me-exposities. Dat levert altijd kunst op waarmee aangesloten kunstenaars prikkelen tot het maken van bewuste keuzes rond lichaam, geest en aarde.

Twee zalen vol met de mooiste kunstzinnige cadeautjes – van talentvolle lokale kunstenaars met een groot hart voor bewust leven. Drie weken lang in de Annagalerie, Korte Vijverberg 2, met uitzicht op de Hofvijver, van donderdag 28 oktober tot en met zondag 14 november 2021. De expositie-uren zijn donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag van 12-18 uur. De opening is op donderdag 28 oktober. Mochten we nog in coronatijd leven, dan vieren we deze ceremonie aangepast, wellicht over meerdere dagen.

In dit bijzondere jaar leggen we graag de focus op het kleine – met prijzen van 15 tot 250 euro – waardoor er onder onze handen een prachtige collectie cadeaus voor de decembermaand groeit. Uniek, bijzonder, wakkerschuddend of betoverend … zeker weten dat je geraakt wordt.

www.bewustdenhaag.nl
www.facebook.com/talkearthtome