Een Zoof –afgeleid van sofa– een handig plat ‘kussentje’ gevilt van verschillende lagen wol. Handig voor onderweg, in de tuin of op je balkon, op een koude en harde ondergrond of een mossig bankje. De bovenkant is gevilt van de ruwe vacht van het Drents heideschaap, de onderkant van wol van het Tiroler bergschaap. De Zoof is sterk, vuilafstotend en kan indien nodig voorzichtig –om te veel krimp te voorkomen- met de hand gewassen worden; praktisch in gebruik dus en zeer duurzaam.

Zoof natgevilt ruwe wol Viltflexplek
Zoof DH02.4|33-A1

Op de achterkant kan je het spel 4-op-een-rij spelen. Zoek van tevoren of ter plekke twee sets spelstenen, die voldoende van elkaar verschillen in vorm of kleur, bijvoorbeeld steentjes en schelpjes zoals hier op de foto; voor elke speler een set van ongeveer 15, maximaal 36 in totaal. Wie horizontaal, verticaal of schuin als eerste vier stenen op een rij heeft, heeft gewonnen.

Zoof 4-op-een-rij natvilt Vilflexplek
Zoof DH02.4|33-B1
Zoof 4-op-een-rij natvilten Viltflexplek
Zoof DH02.4|33-B1-achterkant
Formaat 33 x 33 cm | prijs € 39,-
Te bestellen via de mail – zie contactpagina
Ben je op zoek naar andere afmetingen/kleuren, informeer naar de mogelijkheden.