De hele maand april kan je mijn werk bekijken in de etalage van Lolapalooza, een koffietentje in de Weimarstraat op de hoek met de Van Bylandtstraat -nr 93- ongeveer ter hoogte van mijn atelierruimte aan De Verademing. Nieuw de vaasvorm ‘Dame met ballen’ en een buideltje op pootjes op een tafel aan een zijraam. Hiermee wil ik laten zien hoe je met een 2D-stuk vilt 3D-vormen kan maken. De verschillende soorten en kleuren wol zorgen voor een extra dimensie. Van robuust en stevig tot bijna transparant en zacht. Ook het grote raam aan de zijstraat mag ik gebruiken – wat er komt te hangen? Dat is nog een verrassing, ben nog druk bezig …

Je kan mijn werk ter plekke kopen. Het zijn allemaal unieke objecten. Op bestelling kan ik iets voor je in een andere kleur maken.

Overigens bakt Bibi heerlijke muffins en taarten, zoet en ongezoet en vaak ook vegan. En dat samen met een coffee- of choc-to-go maakt mijn dag altijd goed – op woensdag t/m zondag van acht tot (half)vier in coronatijd. Reden te meer om eens langs te gaan.