Nu het nog ongewis is hoe lang de lockdown voortduurt bied ik de mogelijkheid om toch te komen vilten, echter maximaal twee personen per keer. Ieder in een afzonderlijke ruimte; de ruimtes grenzen aan elkaar, waardoor je wel met elkaar kunt communiceren. Ikzelf zal me meer op de achtergrond houden, zodat we elkaar niet in de weg lopen. De viltflexplekken zijn ruim opgezet, de locatie is hoog en goed te ventileren; neem een warme trui of sjaal mee. Zonodig kun je een mondkapje dragen.

Het belangrijkste vind ik nog steeds dat je je oplaadt met al is het maar een uurtje vilten. Even uit je hoofd, alle nare dingen een moment parkeren en er daarna fris weer tegenaan kunnen. Een vitamine-dosis, om je fit te houden.

Verder bied ik de mogelijkheid om met Zoom je vragen op viltgebied te beantwoorden. Wil je iets maken maar weet je niet hoe je het aan moet pakken of ben je ergens blijven steken en wil je graag advies hoe verder te gaan dan kan een Zoom-meeting uitkomst bieden.

Het vilten is deze periode niet gebonden aan vaste dagen of tijdstippen. Kijk voor de tarieven in het atelier en voor Zoom-afspraken bij workshops/strippenkaart. Stuur een e-mail, sms of whatsapp-bericht met je voorkeurstijden dan kan ik je inplannen. Wil je telefonisch overleggen dan kan dat ook.

Kom je met de auto, dan stap je voor de deur uit –gratis parkeren tot 18 uur- en heb je verder geen contactmomenten. Ook fietsen of lopen -uiteraard in de buitenlucht- zou met enige voorzichtigheid mogelijk moeten zijn. Ben je aan het OV gebonden dan is het misschien wat lastiger.

Ik hoop je te zien op een Viltflexplek om nieuwe energie op te doen of je te ontmoeten via een Zoom-afspraak.

Nu ik tijd over heb –nou ja, een creatieve geest heeft nooit tijd over– ben ik bezig DIY-pakketjes samen te stellen met een instructiefilmpje voor kinderen van de basisschoolleeftijd en voor alle ‘grote mensen’ die eens kennis willen maken met het vilten. Laat het me weten als je een pakketje wilt reserveren. Wordt vervolgd.

Wil je iets laten ontwerpen en vilten op maat of een bestaand iets kopen, neem dan contact op.

Woon je in de buurt van de Verademing dan kan je even binnenkijken in het atelier, Gaslaan 175, met de ramen aan de zijde van het park. Of neem contact op voor een afspraak.