Aangesloten bij Bewust Den Haag

Sinds 2019 ben ik bewust lid van Bewust Den Haag. De reden is dat ik vilt onder de aandacht wil brengen van een grotere publiek. Vilt gemaakt van schapenwol is zo’n fijn en duurzaam product. Dat zouden veel meer mensen moeten weten.

Ik probeer zoveel mogelijk wol uit de regio of in elk geval uit Europa te gebruiken. Zo maken mijn akoestische wandkleden een ruimte vriendelijker en menselijker en zorgen ook nog eens voor minder galmende geluiden. Het vilten zelf haalt je uit je hoofd en brengt je weer terug in het hier en nu en ontspant. Voor het maken van vilt heb je weinig hulpmiddelen nodig. En zo zijn er nog vele voorbeelden te noemen. Kijk gerust eens rond op mijn site of maak een afspraak en kom langs in mijn atelier.

Het lidmaatschap zorgt er ook voor dat ik beter vindbaar ben en door mee te doen aan de exposities ‘Talk earth to me’ ben ik nog zichtbaarder. Heb jij ook een eigen bedrijf en ga je bewust met deze wereld om, misschien het overwegen waard om lid te worden www.bewustdenhaag.nl