Na de persconferentie van 13 oktober over COVID-19 gaan de viltworkshops en –cursussen wat mij betreft door. Wat er anders zal zijn, het dragen van een mondkapje en zoveel mogelijk op je 1,5m-plek blijven. Op de tafels staat koud en heet water om de loopbewegingen te beperken. Neem een warme trui of sjaal mee, nu de temperatuur buiten daalt en er goed geventileerd wordt. 

Natuurlijk vraag ik me ook af wat verstandig is, maar zoals de schouwburg- en theaterdirecteuren zeggen ‘we willen de mensen een lichtpuntje bieden in deze tijd’, zo zie ik het vilten ook. Het is een stukje ontspanning, even je hoofd leegmaken en even geen alledaags gedoe. Dat draagt er ook aan bij om fit te blijven en daardoor minder vatbaar.

Kom je met de auto, dan stap je voor de deur uit –gratis parkeren tot 18 uur- en heb je verder geen contactmomenten. Ook fietsen of lopen -uiteraard in de buitenlucht- zou met enige voorzichtigheid mogelijk moeten zijn. Ben je aan het OV gebonden dan is het misschien wat lastiger.

Ik hoop je te zien op een Vilflexplek om nieuwe energie op te doen. 

Je bent welkom op de maandag- of donderdagmiddag of op één van de maandelijkse vilt-zaterdagen: 17/10, 21/11 en 12/12/2020. Data in 2021 volgen nog. In overleg kan er voor een groep van 3-6 personen een datum gepland worden. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Mocht een ingeplande workshop onverhoopt niet door kunnen gaan, dan prikken we een andere datum in overleg.

Wil je iets laten ontwerpen en vilten of een bestaand iets kopen, neem dan contact op.