Dit jaar niet in de Brabanthallen in Den Bosch, maar gewoon vanuit je luie stoel thuis. Je koopt een online-ticket voor vijf euro en je hebt drie dagen lang dag en nachts toegang tot de website van het festival.

Een mooie kans om een online impressie van mijn atelier te geven. Ook wel een uitdaging. Je ziet het resultaat hier op de homepage. En er komen een zestal zoombijeenkomsten getiteld:

‘In topvorm’
Steek op het eind van het viltproces wat extra energie in je vilt-item. Je kunt de vorm vaak nog verder benadrukken en verfijnen, waardoor het sprekender wordt. Hiermee maak je net het verschil. Hoe? Dat laat ik je graag zien in de zoombijeenkomsten.

Een primeur zijn de Wollige-Wissel-Lijstjes – een zachte warme basis voor je interieur van schapenwol rondom een stuk schuim gevilt, waarop je je eigen wisselende exposities kan houden. Nieuwsgierig geworden? Kijk vast bij mijn interieuraccessoires.

Een tipje van de sluier …