Je kan in een dag een labyrint vilten. Het vraagt fysiek wel iets van je, daarom kan je er ook voor kiezen om het in twee dagdelen van circa 3,5 uur te maken.
Kies je voor een hele dag en kom je alleen, dan kan je meedoen op een datum dat de zaterdagcursus plaatsvindt. Zie de data op de betreffende pagina. Spreid je het liever uit over twee dagen, kom dan op een maandag- en/of donderdagmiddag.

Het vilten labyrint heb ik ontwikkeld in samenwerking met Marion Kuiperi van Ruimte voor Rituelen. Zij ‘tekent’ grote labyrinten op het strand bij Den Haag, waar je in kan lopen en ze  geeft workshops met houten vingerlabyrinten. Dit laatste was aanleiding voor mij om een warm en zacht vingerlabyrint te vilten.

Het labyrint is zo gevilt dat het niet alleen mooi is om te zien, maar dat je ook met je ogen dicht, met je vinger het pad kan volgen. Wist je trouwens dat je in een labyrint nooit kan verdwalen? Dit in tegenstelling tot een doolhof.

De kosten voor de begeleiding bij het vilten bedragen € 85,-
Materiaalkosten maximaal € 25,- afhankelijk van de wolsoort; exclusief de baklijst. Je mag ook je eigen wol meenemen. Ik stuur je dan een paklijst.

Stuur me een mail of bel of app me als je geïnteresseerd bent, dan kunnen we e.e.a. plannen. Je kan me natuurlijk ook bellen of mailen als je vragen hebt.

Labyrint in baklijst met de chakrakleuren; nat en droog gevilt.