Ruw, de ongekende kant van ruwe wol

Hét boek over ruwe wol dat Lidwina Charpentier van Ruw&Ruig schrijft. Ze heeft mij gevraagd de vormgeving te doen. De komende maanden gaan we aan de slag. Het wordt een veelzijdig boek, met een mooie vormgeving, mooie foto’s, maar vooral ook een inspiratie en naslagwerk voor wie met ruwe wol werkt. En voor wie denkt dat je met ruwe wol alleen een vachtje kan vilten. Er is zoveel meer mogelijk. Lidwina zal veel van haar kennis en onderzoek prijsgeven.

Om de financiering rond te krijgen gaan we een crowdfundingsactie doen. Het gaat niet alleen om ons, maar ook om het behoud van de Nederlandse schapenrassen, de schaapskooien, om het besef dat de afgeschoren wol niet wordt weggegooid of naar China gaat, maar dat je daar zoveel moois en duurzaams mee kan doen. We hebben unieke acties bedacht want het boek moet er gewoon komen en we hopen dat je ons daarin wilt steunen. Wil je op de hoogte blijven, meld je dan aan voor mijn nieuwsbrief of mail naar Lidwina via info@ruwenruig.nl