Vrijdag 18 januari 2019 was de opening van mijn eerste echte solo-expositie in De Nieuwe Regentes, het voormalig zwembad in de Weimarstraat in Den Haag. Voorafgaand met Odette, Alice en Johan, en Sabina van het expositieteam de twee ruimtes ingericht; een hele fijne samenwerking, voelde als een warm bad. Pieternel Peltenburg van Natuurlijk-Kleurrijk.nl heeft iets verteld over de invloed die kleuren op muren in een binnenruimte op mensen hebben. Ze vertelt aanstekelijk enthousiast en geeft ook persoonlijk advies. Pier Bish vulde de leemtes op met zijn schitterende gitaarmuziek.

Tijdens Krokus Kabaal kunnen kinderen van vier jaar en ouder deelnemen aan de workshop ‘Vilten in het Voorjaar’ op woensdag 27 februari 2019 van 12:30 tot ongeveer 13:30 in Het Diepe; kosten €3 – . We gaan er een gezellig voorjaarsfeestje van maken! De tickets zijn uitverkocht.

Je kan nog tot en met zaterdag 2 maart m’n wandkleden met grote kleurvlakken komen bekijken, maar ook m’n Mo(nu)mentjes en meer. De meeste viltobjecten zijn ook te koop. Je bent welkom tijdens de openingsuren van de Tearoom, di t/m vr van 9:30-17:00 en tijdens de kassa-opening en voorstellingen; kijk hiervoor op de website www.denieuweregentes.nl

blaadjes natvilten en prikken workshop door Anneke Zwolsman-Westing in De Nieuwe Regentes in Den Haag

Je hebt geen zwemdiploma nodig 🙂