Op 21 juni 2018 zijn vijf vrouwen van het bureau van een Haagse stichting in het atelier geweest om een deel van hun nieuwe logo om te zetten in een wandobject voor de  nieuw te betrekken kantoorruimte.

De directeur en een collega hebben een groot wit vlak tot voorvilt gemaakt, twee collega’s hebben een groene lap voorvilt gemaakt en één collega heeft een kleine maar hele dikke lap wit vilt gemaak.

Het groene vlak hebben we tot een spiraal geknipt en op het grote witte vlak gevilt. Het was best hard werken, maar ze gingen ervoor. Eerst een uitleg wat vilten is en iets over de geschiedenis, koffie met wat lekkers erbij en een heerlijke lunch, zo was de dag heel snel voorbij.

Het kunstwerk heb ik verder afgemaakt en ingelijst in een baklijst. Het resultaat zie je op de foto.

Ik kwam op het idee om de vrouwen hiervoor uit te nodigen, door de nieuwe huisstijl die ik voor ze gemaakt had als grafisch vormgever. De toen op handen zijnde verhuizing en een nieuwe collega maakten voor mij het idee compleet. En tot mijn verrassing gingen ze in op mijn aanbod. Een schitterende ervaring voor beide partijen.

logo gevilt in Den Haag met Anneke Zwolsmna-Westing

Hier zie je hoe het van het platte vlak naar een 3-D-ontwerp is getransformeerd – formaat 80x100cm. Dat is het leuke aan vilt, je kan er letterlijk alle kanten mee op.

Natgevilt onderdeel logo teambuilding uitje bij Anneke Zwolsman-Westing op een Viltflexplek

Zou je met jouw collega’s iets willen vilten voor aan de kantoorwand of in de ontvangsthal, of heb je nog een ander idee, informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.