Mo[nu]mentjes gaan over onthaasten, de tijd nemen om te genieten van alledaagse dingen, een steen met lijnenspel, een veertje, zaaddoosjes, enzovoorts …

Ze gaan over upcycling, mindfulness, een cadeautje voor jezelf kopen of vilten. Glazen ‘verpakkingen’ die je anders weg zou gooien een nieuwe bestemming geven. Kleine voorwerpen die gewoon mooi zijn om naar te kijken in het zicht zetten, in een glazen potje. Afdekken met een gevilt blaadje of andere (fantasie) natuurvorm.

Je kan de groene blaadjes en natuurvormen zelf vilten, in het atelier of in De Nieuwe Regentes (DNR), Weimarstraat 63 DEN HAAG. Gedurende mijn solo-expositie van 18 januari tot 5 maart 2019 – geef ik een workshop op DO 7/2. WO 20/2 staat nog als reservedatum. Zie ook de agenda op www.denieuweregentes.nl en mijn DNR expositiepagina.