Dit labyrint heb ik ontwikkeld in samenwerking met Marion Kuiperi van Ruimte voor Rituelen. Zij ’tekent’ grote labyrinten op het strand bij Den Haag, waar je in kan lopen en ze  geeft workshops met houten vingerlabyrinten. Dit laatste was aanleiding voor mij om een warm en zacht vingerlabyrint te vilten.

Het labyrint is zo gevilt dat het niet alleen mooi is om te zien, maar dat je ook met je ogen dicht, met je vinger het pad kan volgen. Wist je trouwens dat je in een labyrint nooit kan verdwalen? Dit in tegenstelling tot een doolhof.

labyrint in baklijst chakra kleuren nat en droog gevilt door Anneke Zwolsman-Westing

Bovenstaand labyrint heeft de chakra-kleuren en is in een baklijst gezet voor een mooi strak effect. Formaat 40×40 cm.

Je kan zelf een labyrint komen vilten, je kan ook een exemplaar bij me kopen.

Meer weten? Bel/app/sms of mail me via de contactpagina.