Van za 26 – zo 27 mei 2018 kan je mijn viltwerk zien en voelen! Tijdens dit weekend stellen 44 kunstenaars hun atelier open voor publiek. De route voert je langs professionele kunstenaars in uiteenlopende disciplines – o.a. schilderen, illustreren, grafiek, fotografie, beeldhouwen, keramiek en glas.

Voor deze gelegenheid ben je van harte welkom in de praktijkruimte van Hartepad en Anjo Abbink Reflexologie, waar mijn vilten lampen hangen en speciaal voor dit weekend nieuw viltwerk van mij tentoongesteld is. Je kan inspiratie opdoen, je inschrijven voor een workshop en kunstwerken kopen of op maat bestellen.

Wil je eerst een voorproefje van het werk van alle kunstenaars op de route, kijk op de website www.openateliersduinoord.nl.

Van za 19 mei t/m za 2 juni kun je de overzichtstentoonstelling bezoeken in de art gallery van Makelaardij Koenders, 2e Schuytstraat 164 Den Haag.

Als afsluiter zijn er op zaterdag 2 juni workshops en demonstraties op het Sweelinckplein en in de diverse ateliers. Hier kun je  onder het genot van een hapje en een drankje genieten van bandjes en nog eens napraten met de kunstenaars. ’s Middags kan je een viltworkshop 2D/3D van ruim 45 minuten bij mij volgen in de Van Merlestraat 76g – 13-14u of 14.15-15.15u. Ook voor jongeren vanaf 8 jaar. Kosten inclusief materiaal € 7,50. Je kan je hier opgeven.

Voor de praktijkruimte heb ik ook de logo’s en bestickering op de raampartij ontworpen; zie mijn grafisch werk op Zenzovoort. De ruimte bevindt zich in het mooie oude schoolgebouw aan de Van Merlenstraat 67g in Den Haag.