Zoals je gedachteloos een Droedel tekent als je aan de telefoon zit, zo is deze Droedel ook ontstaan. Twee basisstukken vilt gedachteloos gecombineerd en vervilt – gekrompen tot circa 20 x 25 x 20 cm.

Het is elke keer een verrassing hoe het er uit gaat zien.

Kom een keer heerlijk ontspannen een Droedel vilten. Twee dagen onthaasten van 10 – 16 uur. Een lekkere lunch tussen de middag. De eerste dag maak je voorvilt voor de twee vormen die je nodig hebt. De tweede dag vilt je ze aan elkaar. Goed vollen om het sterk te laten krimpen, in vorm brengen en daarna eventueel nog versieren met naald en draad of een priknaald of juist delen wegknippen. Kosten voor de twee dagen inclusief alle materialen en koffie/thee/cup-a-soup  €150.

Een grotere variant is het viltobject HERINNER ME dat geëxposeerd stond in De Tuinen van Appeltern in de zomermaanden van 2017.

Viltobject Anneke Zwolsman-Westing in De Tuinen van Appeltern

Meer weten? Bel me. Of meld je rechtstreeks aan via de mail.

De groen/bruine Droedel is naar het reizend miniatuurmuseum gegaan – een activiteit van Art & Jazz.