Een bruidsboeket van vilt, dat verzin je niet maar zo, tot ik gevraagd werd er één te ontwerpen en maken. Het is een bepaalde sensatie om zoiets in je handen te hebben. Voelt heerlijk en blijft mooi. Ook bloemen gemaakt voor in het haar van de bruid en de bruidsmeisjes. Je kunt ze na de trouwdag nog zo vaak dragen als je wilt.

Bruidsboeket corsage viltflexplek Anneke Zwolsman-Westing

Toen de bruid mij vroeg om haar bruidsboeket te vilten, zijn we eerst op zoek gegaan naar de juiste sfeer, passend bij de bruid en haar trouwjapon. In dit geval een aantal grote eenvoudige bloemen. Daarna de kleuren erbij gezocht. Een keuze gemaakt uit een aantal voorbeelden die ik had gevilt. En zo is het boeket tot stand gekomen, samen met de bloemen in het haar en de corsages. Een waanzinnig leuke opdracht. Dus als je nog iemand weet die gaat trouwen …..

Bruidsmeisjes met vilt bloemen viltflexplek